Welkom bij

"Kennel van het Balgzand"

test Lid van de rasvereniging
Kennel erkend door de Raad van Beheer

Carolien heeft de KK1 en KK2 cursus gevolgd om op een verantwoorde manier met de hondjes en het fokken van honden om te kunnen gaan en om onderbouwde adviezen te kunnen geven. 

 Kaylo van het Balgzand BEST IN BREED Crufts 2018!!

Wij zijn Carolien en Ruud Jongejans en sinds alweer wat jaartjes de trotse bezitters van een heel bijzonder ras: de Bolognezer.

Wij hebben een Bolognezerkennel in Noord Holland, in de plaats Breezand. Wij wonen in Huize "Balgzand" aan het Balgzandkanaal. Achter de dijk (achter ons huis) lig het natuurgebied " Het Balgzand" Vandaar dus de naam van onze kennel.

Bolognezers zijn gezelschaphondjes en voelen zich daarom het best in gezelschap van mensen en soortgenoten. Onze hondjes leven dan ook in huiselijke kring en gaan vaak met ons mee op stap.

Wij fokken hobbymatig, maar wel heel serieus en met het streven naar gezonde, rastypische en vrolijke hondjes. We begeleiden alle pups en hun nieuwe baasjes net zolang als wenselijk is. Daarna proberen wij altijd contact te houden, om te weten hoe het met onze hondjes gaat en hoe zij uitgroeien.

 

Hopelijk bent of wordt u net zo enthousiast over het ras als wij!

 

Veel plezier verder op onze website!
M.v.g.
Carolien en Ruud Jongejans

 

Met heel veel dank aan Tera en Wouter voor hun ontzettend leuke verrassing: het opzetten van deze site, zodat wij er zelf mee aan het werk kunnen. En natuurlijk voor alle uurtjes uitleg die daaraan vast zaten.